αεροδρόμιο Κέρκυρας

Σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η γερμανική εταιρία Fraport, που είχε αναλάβει να παραλάβει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου 2017, θα καθυστερήσει αρκετά ακόμα, γιατί με απλά λόγια... δεν έχει το ρευστό!

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είχε έρθει σε συμφωνία με διάφορες ευρωπαϊκές τράπεζες και ομίλους, μεταξύ των οποίων και η δική μας Alpha Bank, για να χρηματοδοτήσουν ένα μεγάλο μέρος της επιχείρησης, αλλά η συμφωνία δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί, επειδή οι τράπεζες ζητούν εγγυήσεις, (ξέρουμε εμείς απ΄αυτά) και η Fraport δεν τις διαθέτει.

Προσπαθούν λοιπόν να εμφανιστεί σαν εγγυητής  το ελληνικό κράτος, ενώ ποιός είναι αυτός που κάνει τα πάντα για να προχωρήσει η επένδυση; η alpha bank.

Καταλαβαίνετε... Εμείς, το πλέον «αναξιόπιστο» ευρωπαϊκό κράτος θα είμαστε εγγυητές για το δάνειο μιας γερμανικής εταιρίας, η οποία το παίρνει για να εκμεταλλεύεται δικά μας αεροδρόμια και στο οποίο δάνειο θα συμμετέχει μιά ελληνική τράπεζα, η οποία τράπεζα ανακεφαλαιοποιήθηκε με δικά μας λεφτά!

Καλό;